PDA

View Full Version : Skill Ups



Scythewind
03-05-2016, 02:59 PM
At least as far as I am aware, if you fuse a monster with the exact same monster it is supposed to skill up the monster. I have fused quite a few 4 star Ace of Clover into a 4 star Ace of Clover and got no skill up

charles
03-06-2016, 08:23 AM
At least as far as I am aware, if you fuse a monster with the exact same monster it is supposed to skill up the monster. I have fused quite a few 4 star Ace of Clover into a 4 star Ace of Clover and got no skill up

See "3) Active skill level-up" here.

http://forum.swayteam.com/showthread.php?14-GUIDE-Advance

Scythewind
03-06-2016, 01:55 PM
Ahh I see. I was thinking awaken. I feel stupid